Menu Gali

MENU GALI

Dania na ciepło

  • zupa grzybowa z podgrzybków i kurek (serwowana do stołu przez kelnerów)
  • dania na ciepło (2 porcje mięsa na osobę)
  • kurczak supreme faszerowany suszonymi pomidorami w sosie oliwkowym
  • schab pieczony w sosie pieprzowym
  • bitki z karkówki w sosie cebulowym
  • gnocchi z pesto bazyliowym
  • kaszotto z warzywami
  • ziemniaki pieczone
  • bukiet warzyw z masłem
  • zestaw surówek

Danie na ciepło podawane w nocy

  • pikantna zupa gulaszowa

Zimne przekąski

  • sałatka ziemniaczana z boczkiem i czerwoną cebulą
  • sałatka grecka
  • sałatka jarzynowa
  • mięsa pieczone:
  • schab z morelami, karkówka z czosnkiem, rolada z indyka ze szpinakiem, pasztet wiejski z żurawiną
  • sosy na zimno: sos tatarski, sos węgierski, sos chrzanowo - żurawinowy
  • pieczywo
  • masło, smalec
  • ogórki kiszone

Bufet deserowy (ciasta podane w bufecie ze świeżo palona kawą i wyborem herbat)

  • makowiec
  • sernik ze skórką pomarańczową
  • jabłecznik
  • ciasto czekoladowe sacher
  • delicja czekoladowa
  • kremowe ciasto orzechowe
  • owoce
  • kawa i herbata

Pakiet napoi bez limitu: woda, soki owocowe.

Alkohole - zakup możliwy tylko w barze.

Nie ma możliwości wnoszenia własnego alkoholu

If you have any questions or problems, we encourage you to use the tickets form. It will allow quick contact with the organizer or system administrator.

Click here to report a problem