Menu Gali

MENU GALI

Dania na ciepło

  • zupa grzybowa z podgrzybków i kurek (serwowana do stołu przez kelnerów)
  • dania na ciepło (2 porcje mięsa na osobę)
  • kurczak supreme faszerowany suszonymi pomidorami w sosie oliwkowym
  • schab pieczony w sosie pieprzowym
  • bitki z karkówki w sosie cebulowym
  • gnocchi z pesto bazyliowym
  • kaszotto z warzywami
  • ziemniaki pieczone
  • bukiet warzyw z masłem
  • zestaw surówek

Danie na ciepło podawane w nocy

  • pikantna zupa gulaszowa

Zimne przekąski

  • sałatka ziemniaczana z boczkiem i czerwoną cebulą
  • sałatka grecka
  • sałatka jarzynowa
  • mięsa pieczone:
  • schab z morelami, karkówka z czosnkiem, rolada z indyka ze szpinakiem, pasztet wiejski z żurawiną
  • sosy na zimno: sos tatarski, sos węgierski, sos chrzanowo - żurawinowy
  • pieczywo
  • masło, smalec
  • ogórki kiszone

Bufet deserowy (ciasta podane w bufecie ze świeżo palona kawą i wyborem herbat)

  • makowiec
  • sernik ze skórką pomarańczową
  • jabłecznik
  • ciasto czekoladowe sacher
  • delicja czekoladowa
  • kremowe ciasto orzechowe
  • owoce
  • kawa i herbata

Pakiet napoi bez limitu: woda, soki owocowe.

Alkohole - zakup możliwy tylko w barze.

Nie ma możliwości wnoszenia własnego alkoholu

Jeżeli masz jakieś pytania lub problemy to zachęcamy do skorzystania z formularza zgłoszeniowego. Umożliwi on szybki kontakt z organizatorem i administratorem systemu.

Kliknij tutaj aby zgłosić problem