Menu Gali
MENU GALI
Dania na ciepło
- zupa grzybowa z podgrzybków i kurek (serwowana do stołu przez kelnerów)
- dania na ciepło (2 porcje mięsa na osobę)
- kurczak supreme faszerowany suszonymi pomidorami w sosie oliwkowym
- schab pieczony w sosie pieprzowym
- bitki z karkówki w sosie cebulowym
- gnocchi z pesto bazyliowym
- kaszotto z warzywami
- ziemniaki pieczone
- bukiet warzyw z masłem
- zestaw surówek
Danie na ciepło podawane w nocy
Zimne przekąski
- sałatka ziemniaczana z boczkiem i czerwoną cebulą
- sałatka grecka
- sałatka jarzynowa
- mięsa pieczone:
- schab z morelami, karkówka z czosnkiem, rolada z indyka ze szpinakiem, pasztet wiejski z żurawiną
- sosy na zimno: sos tatarski, sos węgierski, sos chrzanowo - żurawinowy
- pieczywo
- masło, smalec
- ogórki kiszone
Bufet deserowy (ciasta podane w bufecie ze świeżo palona kawą i wyborem herbat)
- makowiec
- sernik ze skórką pomarańczową
- jabłecznik
- ciasto czekoladowe sacher
- delicja czekoladowa
- kremowe ciasto orzechowe
- owoce
- kawa i herbata
Pakiet napoi bez limitu: woda, soki owocowe.
Alkohole - zakup możliwy tylko w barze.
Nie ma możliwości wnoszenia własnego alkoholu